Frisbeegolf tapahtumat kesällä 2024

Sieravuori tarjoilee unohtumattomia frisbeegolf-tapahtumia läpi kesän. Musiikkitapahtumien lisäksi, pääset nauttimaan monipuolisista frisbeegolf-elämyksistä, olitpa sitten aloittelija tai kokenut pelaaja. Sieravuoren kesän ohjelma on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, leirejä ja kilpailuja, joissa jokainen voi kokea frisbeegolfin riemun ainutlaatuisessa ympäristössä Sieravuoren rannalla. 

Sieravuoren Frisbeegolf-kesäleirit 10-16 -vuotiaille

Tule mukaan unohtumattomalle frisbeegolf-leirille Sieravuoreen kesällä 2024! Järjestämme kolme leiriä, jotka tarjoavat mahdollisuuden kehittää frisbeegolftaitoja ammattilaisten opastuksella. Leirit pidetään 24.–26.6., 26.–28.6. ja 15.–17.7.2024. 

Leirillä osallistujat saavat täysihoidon, neljä kertaa 2–3 tunnin treenejä, radalla pelaamista ohjaajien kanssa sekä monipuolista leiriohjelmaa. Majoittuminen tapahtuu 2–3 hengen mökeissä tai Sieravuoren Päärakennuksessa yhdessä ohjaajien kanssa. Heinäkuun leirillä mukana myös Innovan kansainvälisen tiimin pelaajia.

Tule mukaan unohtumattomalle frisbeegolf-leirille Sieravuoreen kesällä 2024!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot. 

Sieravuori Frisbeegolf

Sieravuori Challenge presented by Innova (12.-14.7.2024) 

Sieravuori Challenge presented by Innova on taas täällä! Frisbeegolfin SM-kisojen ja European Openin välisenä viikonloppuna 12.-14.7. järjestettävässä tapahtumassa on luvassa jännittävää kilpailua ja huimia palkintoja. 

Voittajalle on tarjolla uskomaton 4 000 euron palkintopotti, ja lisäksi jaossa on peräti 10 000€ lisäpalkintorahaa. Kaikkien osallistujien iloksi tarjolla on myös ilmainen ruokailu lauantai-illalla.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina jatkaa yhdysvaltalainen Innova Champion Discs. 

”Haluamme tarjota laadukkaan erilliskilpailun Pro-tason pelaajille Suomessa. DGPT:n saapuminen Eurooppaan on hienoa asia, mutta samalla myös isojen kilpailuiden lukumäärä väheni Suomessa, jota paikkaamaan sovimme erinomaisesti. Frisbeegolf tarvitsee myös laadukkaita erilliskilpailuita tukemaan pääkiertueita.” kertoo Sieravuori Challengen kisaorganisaatio. 

Tervetuloa pelaamaan Sieravuoreen kesällä!  Lue lisää ja rekisteröi joukkueesi tästä. 

Sieravuori challenge Innova frisbeegolf

Masters Tour 27.7.2024

Suomen parhaat master-ikäiset frisbeegolfaajat kohtaavat jälleen! Valmistaudu vuoden odotetuimpaan frisbeegolfkiertueeseen, kun Masters Tour 2024 kokoaa yhteen Suomen huippu master-ikäiset pelaajat. Vuodesta 2022 lähtien järjestetty Masters Tour on vakiinnuttanut paikkansa vanhempien ikäluokkien frisbeegolfin ykköskiertueena Suomessa. 

Tour koostuu useista osakilpailuista, ja Tourin yhteistuloksiin lasketaan parhaiden osakilpailuiden tulokset. Masters Tourille voivat osallistua kaikki vuonna 1984 ja sitä aikaisemmin syntyneet kilpailijat.

Kilpailukalenteri 2024

4.-5.5.2024 – Tammisaari

8.-9.6.2024 – Rovaniemi

27.-28.7.2024 – Sieravuori

24.-25.8.2024 – Keuruu, Iso Heitto

20.-22.9.2024 – Finaali Vihdin Kaatiksella ja Rock Valleyssä

Masters Tour 2024 lupaa jälleen unohtumattomia hetkiä ja tiukkaa kilpailua! Valmistaudu kannustamaan suosikkejasi ja seuraa kiertueen huippuhetkiä paikan päällä tai verkossa. 

Lue lisää, ilmoittaudu mukaan ja näytä taitosi frisbeegolfin mestarina! 

Sieravuori

Varaa frisbeegolf-rata itsellesi

Järjestämme Sieravuoressa frisbeegolf-tapahtumia myös toiveidenne mukaan. Olipa kyseessä koulutus, leirit, kilpailut tai virkistyspäivät, me räätälöimme juuri teidän ryhmällenne sopivan tapahtuman. 

Opastamme frisbeegolfin alkeet ja järjestämme leikkimielisiä tai virallisia kilpailuja. Lisäksi tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja, kuten suppailua, saunomista ja muuta mukavaa tekemistä. 

Majoitamme niin suuret kuin pienetkin ryhmät, ja Kiviravintolamme palvelee vieraita aamusta iltaan. Illalla voi rentoutua saunan lämmössä tai nauttia ohjelmista, kuten tansseista, karaokesta tai discosta.

Kannattaa myös tutustua tapahtumakalenteriimme, sillä Sieravuoren kesä täyttyy erilaisista musiikkitapahtumista. Jokaiselle löytyy jotain mukavaa tekemistä, ja uuden päivän voi aloittaa virkeänä ja rentoutuneena.

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukallenne mielekäs tapahtuma frisbeegolfin ja muiden aktiviteettien parissa. Sieravuoressa koet elämyksiä, joita ei unohda! 

Sieravuoressa pelataan myös beachfutista 

Kesän kuumin futistapahtuma Sieravuori BeachFutis palaa 28.–29.6.2024! Tule nauttimaan jalkapallon riemusta hiekkarannalla yhdessä ystävien tai työporukan kanssa. Turnaus yhdistää urheilun ilon ja kesäisen fiiliksen. Pelin lomassa voit kokeilla muitakin kesäisiä aktiviteetteja ja nauttia live-musiikista kesäravintolan lavalla. Ilmoita joukkueesi mukaan ja varmista paikkasi tässä ikimuistoisessa tapahtumassa. 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Sieravuori beachfutis

Majoittuminen 

Sieravuori tarjoaa erilaisia majoittumisvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Voit tutustua kaikkiin majoitusvaihtoehtoihimme täältä

Sieravuoren kesä on täynnä elämää ja tapahtumia. Tervetuloa mukaan nauttimaan kesän frisbeegolf-elämyksistä ja muista aktiviteeteista kauniissa ympäristössä!