SIERAVUORI CHALLENGE PRESENTED BY INNOVA

Sieravuori Challenge presented by Innova palaa vuodelle 2024! Tapahtuma järjestetään 12.-14.7. Frisbeegolfin SM-kisojen ja European Openin välisenä viikonloppuna.

Kilpailun voittajalle on luvassa huima 4.000 euron palkintopotti! Lisäpalkintorahaa kilpailussa on jaossa viime vuoden tapaan 10.000€. Lisäksi järjestetään pituusheittokisa, jonka voittaja kuittaa 1.000€. Mukana pituusheittokisassa on mm. Rasmus Saukkoriipi.

Kaikille pelaajille on myös tarjolla viime vuoden tyyliin ilmainen ruokailu lauantai-illalla. Muusta oheisohjelmasta tulee lisäinfoa pian. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina jatkaa yhdysvaltalainen Innova Champion Discs. Osallistuminen aukeaa DiscGolfMetrixissä lähiaikoina.

Sieravuori Challengen kisaorganisaatio kertoo seuraavasti: ”Haluamme tarjota laadukkaan erilliskilpailun Pro-tason pelaajille Suomessa. DGPT:n saapuminen Eurooppaan on hienoa asia, mutta samalla myös isojen kilpailuiden lukumäärä väheni Suomessa, jota paikkaamaan sovimme erinomaisesti. Frisbeegolf tarvitsee myös laadukkaita erilliskilpailuita tukemaan pääkiertueita.”

”Viime vuoden PDGA Euro Tour -osakilpailua on analysoitu ja parannusehdotuksia kuunneltu. Tänä vuonna pelataan Sieravuori Gold layoutilla, joka on paranneltu ja haastavin versio Sieravuoren radasta tähän mennessä sekä vastaa pelaajien vuosi vuodelta kasvavaan taitotasoon. Luvassa on mm. uusia Par 4 -väyliä. Lisäksi metsäväylät kokevat pieniä muutoksia + muutamia lyhyempiä väyliä jää kokonaan pois. Naiset saavat tälle vuodelle myös oman layoutin, jossa on pieniä helpotuksia mm. Par-numeroissa ja fyysisissä tii- ja korinpaikoissa.”

Tervetuloa pelaamaan Sieravuoreen kesällä!