Majoitus

SIERAVUORI TARJOAA MONIPUOLISET MAJOITUSPALVELUT

Sieravuoressa on tarjolla monenkokoista ja -tasoista majoitustilaa. Uimarannan yläosassa, omilla saunoilla ja muilla mukavuuksilla varustetut Kontion loma-asunnot järvinäköaloilla majoittavat mukavasti 5-8 henkilöä.

Täydellisesti saneerattu vanha päärakennus ravintolan vieressä tarjoaa tilat jopa 15 hengen korkeatasoiseen majoittautumiseen. Päärakennuksessa on käytössä iso keittiö. Majoitustilaan on liitettävissä myös alakerran kokoustilat, jolloin käytössä on n. 250m2 upeat puitteet esim. häiden, sukukokousten ja merkkipäivien vieraille.

Ravintolan välittömässä läheisyydessä sijaitsee 12 kpl saneerattuja ja mukavuuksilla (WC, suihku) varustettuja 25m2 lomahuoneistoja. Huoneistoissa on 2-3 x 80cm ja 1 x 120cm runkosänkyä. Varustukseen kuuluu TV, jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

12 kpl Sieravuoren perinteisiä, pieniä hirsimökkejä. Nämä täysin saneeratut viihtyisät Ekomökit löytyvät rantaviivan lähistöltä, ja niihin majoittuu 3-4 henkilöä. Varustukseen kuuluu jääkaappi ja mikro. Mökeissä ei ole suihkua eikä vessaa.

Ekomökeissä on petivaatteet (täkki ja tyyny) mutta sinun pitää tuoda omat liinavaatteet tai vuokrata setti (10€ / sänky) ravintolasta.

Muissa mökeissä on valmiina sekä peti- että liinavaatteet.

Loposenlahden uimarannan yläpuolella oleva nurmikenttä muodostaa oman pienen ja korkealaatuisen vaunualueen max kahdeksalle vaunulle. Vesiurheilukeskuksen suihku- ja wc-tilat sijaitsevat aivan tämän alueen vieressä. Kaikista paikoista hiekkaranta ja järvinäkymät.

Varsinaisella karavaanialueella on 60 sähköpaikkaa ja saneerattu huoltorakennus, josta löytyvät suihku- ja wc - tilat sekä mahdollisuus pyykinpesuun. Laajalla alueella vietät aikaasi mukavasti ja väljästi “omalla” isolla pihallasi. Nopeimmat vievät parhaat paikat.

Alueeltamme löytyy myös kaksi saunaa. Hirsisauna sijaitsee omalla rauhallisella rannallaan tontin eteläosassa. Saunassa on sekä puu että sähkökiuas, minikeittö ja wc - tilat. Suurempi Rantasauna löytyy kahden kallion välistä yhdeltä järven upeimmalta hiekkarannalta. Ilta-auringossa vietät mukavaa saunailtaa grillaillen ja uiden hiekkapohjaisessa idyllisessä lahdessa.

Saunat voit varata täältä:

https://www.saunaonline.fi/saunat/eura

Aluekartta:

Aluekarttaterava