Vesiurheilu

Sieravuoren vesiurheilukeskus on Suomen oloissa ainutlaatuinen ja tarjoaa tasokkaat puitteet harrastaa useita eri vesiurheilulajeja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa, kouluttaa sekä vuokraa välineet ja varusteet SUP-, purjelautailuun, melontaan, jollapurjehdukseen, vesihiihtoon ja wakeboardiin. Sieravuoren SUP - vuokraamo on Suomen suurin; tarjolla on yli 20 lautaa. Vauhdin nälkäisille on tarjolla 2 kpl Yamaha SHO Cruiser - vesijettejä.

Käytössäsi ovat uudet suihku- ja wc-tilat sekä rantabaarin palvelut. Rannalla sijaitsee myös mini-ramppi skeittaukseen ja uusi merirosvolaiva - kiipeilyteline perheen pienemmille.

Vesiurheiluviikolla lautailulajeihin on saatavilla normaalia laajempaa koulutusta ja ohjausta vierailevien ammattiopettajien toimesta.

Haluatpa tehdä rauhallisen kanoottiretken, tutustua leijapurjehduksen ihmeelliseen maailmaan tai perehdyttää perheesi jollapurjehduksen alkeisiin, meiltä löytyy neuvot ja välineet. Jos vesilajit eivät ole juttusi, voit harrastaa isolla hiekkarannalla vaikka rantafutista, sulkkista tai lentopalloa. Sieravuoresta löytyy myös ympäri aluetta kiertävä 9 - korinen frisbee golf - rata. Tai miksipä et vain rentoutuisi rantabaarimme riippumatoissa juomia siemaillen. Tämä kaikki on tarjolla yksityishenkilöille, työporukoille, perheille tai yrityksesi vieraille.

Tee varaus kursseista vähintään viikkoa aikaisemmin ja vuokrauksista päivää aikaisemmin, niin saamme varmistettua ohjaajan kurssillesi.

Lajit

Sieravuoressa voit harrastaa ja vuokrata mm. seuraavia lajeja ja välineitä:

  • Suppaus
  • Purjelautailu
  • Wakeboard ja vesihiihto
  • Vesijetteily
  • Melonta
  • Jollapurjehdus
  • Soutu

Vesiurheilupaketit ja -kurssit

Koko perheen vesiurheilupäivä

Riemukas ja urheilullinen päivä Pyhäjärven aalloilla koko perheelle. Valittavana välineet ja opastus kolmeen eri lajiin: purjelautailu, jollapurjehdus ja SUP - melonta.

Kurssin hinta sisältää 1 h opastusta valittuihin lajeihin ja 2 h omatoimista käyttöä kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle sisältäen kaikki tarvittavat välineet ja varusteet
99 € / perhe, vaatii ennakkovarauksen

 

Polttaripaketti

Viettäkää ikimuistoiset polttarit urheilullisissa merkeissä. Räätälöimme paketit tarpeenne mukaisesti. Hinnat alkaen 40 € / hlö

Ottakaa yhteyttä hyvissä ajoin, niin järjestelyille jää riittävästi aikaa.

 

Purjelautailun ja jollapurjehduksen alkeiskurssi

Kesto 2-3h, 40 € / hlö
Sisältää opastuksen ja välineet
Vaatii ennakkovarauksen, minimi 2 henkilöä
Kaikkiin paketteihin sisältyy laadukkaat varusteet.