Ekomökit

Ekomökki 51

Eko 51 sijaitsee lähellä ravintolaa, hiekkarantaa ja Rantasaunaa. Mökistä löytyy terassi, 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Puucee lähistöllä ja wc/suihku läheisessä huoltorakennuksessa. Ekomökkeihin ei kuulu liinavaatteita, joten muista tuoda omasi tai vuokraa setti ravintolasta.

Ekomökki 52

Eko 52 sijaitsee lähellä ravintolaa, hiekkarantaa ja Rantasaunaa. Mökistä löytyy terassi, 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Puucee lähistöllä ja wc/suihku läheisessä huoltorakennuksessa. Ekomökkeihin ei kuulu liinavaatteita, joten muista tuoda omasi tai vuokraa setti ravintolasta.

Ekomökki 53

Eko 53 sijaitsee lähellä ravintolaa, hiekkarantaa ja Rantasaunaa. Mökistä löytyy terassi, 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Puucee lähistöllä ja wc/suihku läheisessä huoltorakennuksessa. Ekomökkeihin ei kuulu liinavaatteita, joten muista tuoda omasi tai vuokraa setti ravintolasta.

Ekomökki 54

Eko 54 sijaitsee lähellä ravintolaa, hiekkarantaa ja Rantasaunaa. Mökistä löytyy terassi, 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Puucee lähistöllä ja wc/suihku läheisessä huoltorakennuksessa. Ekomökkeihin ei kuulu liinavaatteita, joten muista tuoda omasi tai vuokraa setti ravintolasta.

Ekomökki 55

Eko 55 sijaitsee lähellä ravintolaa, hiekkarantaa ja Rantasaunaa. Mökistä löytyy terassi, 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Puucee lähistöllä ja wc/suihku läheisessä huoltorakennuksessa. Ekomökkeihin ei kuulu liinavaatteita, joten muista tuoda omasi tai vuokraa setti ravintolasta.

Ekomökki 56

Eko 56 sijaitsee lähellä ravintolaa, hiekkarantaa ja Rantasaunaa. Mökistä löytyy terassi, 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Puucee lähistöllä ja wc/suihku läheisessä huoltorakennuksessa. Ekomökkeihin ei kuulu liinavaatteita, joten muista tuoda omasi tai vuokraa setti ravintolasta. 56 sijaitsee myös lähellä Helmi- ja Kajo - mökkejä, eli jos haluat niihin lisätilaa tai mahdollisuuden ottaa lemmikkisi mukaan lomalle, valitse tämä tai joku muu 50 - alkuinen mökki apumökiksesi. 

Ekomökki 1

Eko 1 sijaitsee kauimpana ravintolasta ja lähimpänä Hirsisaunaa. Mökistä löytyy 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. 

Ekomökki 3

Eko 3 sijaitsee kauempana ravintolasta ja lähellä Hirsisaunaa. Mökistä löytyy 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. 

Ekomökki 4

Ekomökki 4 sijaitsee lähellä Pyhäjärven rantaa. Valoisa mökki on varustettu isolla terassilla. Mökissä on mikro, jääkaappi ja kahvinkeitin. 1 x 120cm vuode ja 2 x 80cm vuoteet. Muista, että Ekomökkien hintaan ei kuulu petivaatteet. Tuo mukanasi omat vai vuokraa setti ravintolasta.

Ekomökki 5

Ekomökki 5 sijaitsee lähellä tietä ja autolla on pääsy lähes mökin ovelle asti. Muiden ekomökkien tapaan varustus sisältää 1 x 120cm ja 2 x 80cm sängyt, jääkaapin, mikron ja kahvinkeittimen

Ekomökki 50

Eko 50 sijaitsee lähellä ravintolaa, hiekkarantaa ja Rantasaunaa. Mökistä löytyy iso terassi, 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Puucee lähistöllä ja wc/suihku läheisessä huoltorakennuksessa.

Ekomökki 6

Eko 6 sijaitsee lähellä Grillikatosta ja Hirsisaunaa. Mökistä löytyy 120 ja x 2 x 80cm sängyt, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Ekomökit ei sisällä liinavaatteita, joten tuo omat mukanasi tai vuokraa settii vastaanotostosta 10€ / sänky