Juhannus 2021

Sieravuoren juhannus  24.-27.6.2021

SIERAVUOREN JUHANNUS 2021 K-18

Juhannus tulee, rajoituksilla tai ilman. Lähde viettäämään sitä mökkeillen, vaunuillen tai telttaillen Sieravuoreen!. Sieravuoren Juhannus - Aitoa Juhannusjuhlaa vuodesta 1969!

Sieravuoren Juhannus vietetään taas tänäkin vuonna rajoitetusti ja turvallisesti, pandemia - määräyksiä noudattaen. Osallistujamäärää rajataan tulevien rajoitusten mukaisesti.

Suuret teltta- ja caravanalueet tarjoavat omaa tilaa ja rauhaa leiriytyjille. Lomakeskuksen alueelta on vuokrattavissa mökkejä jokaiseen makuun yksinkertaisista ekomökeistä hyvin varusteltuihin, omalla saunalla varustettuihin hirsimökkeihin.

Sieravuoren kaksi saunaa: Rantasauna ja Hirsisauna tarjoavat pehmeät juhannuslöylyt. Varaa saunavuorosi ennakkoon www.saunaonline.fi Alueelta löytyy wc:t ja suihkut.

Sieravuoren ravintolat palvelevat nälkäisiä ja janoisia juhlijoita. Kiviravintolan juhannusruokalistalta löytyy ruokaa isompaa ja pienempään nälkään. Tämän kesän uutuus on sushi - lista. Juhannusartistit esiintyvät Aitanpihan ulkolavalla, Kesäravintola ja Loponen joudutaan todennäköisesti pitämään suljettuina.

Hiekkarannalta löytyy skeittiramppi, rantalentis - kenttä ja täydellisesti varusteltu Vesiurheilukeskus SUP- , wake, ja purjelautoineen. Vuokrattavana myös 2 uutta Kawasaki - vesijettiä.

OHJELMA SIERAVUOREN JUHANNUS 2021

TO 24.6.
Oku Luukkainen, Dj Aleksanteri K ja karaoke

Juhannusaatto PE 25.6.
Portion Boys, Dj Aleksanteri K ja karaoke

Juhannuspäivä LA 26.6.
Pasi ja Anssi, Dj Aleksanteri K ja karaoke

LIPUT:

Ennakko TO - LA 49€ 19.6. asti /sen jälkeen 60€ / 60€ portilta jos jää. 3 pv lippu sis. leirinnän. Iltaliput 31,50 (portilta 35,00), iltalipulla ei voi leiriytyä / majoittua.

 

ENNAKKOLIPUT: SIERAVUORI.fi ja Kiviravintolasta saa ostaa rannekkeita jo ti ja ke.

Omalla autolla saapuvat voivat ajaa autonsa telttapaikkansa viereen. Turvallisuussyistä yhden teltta- tai karavaanipaikan viereen saa tuoda yhden auton.

Ajo-ohjeet löydät helposti monista reittipalveluista.

MAJOITUS

Telttapaikka sisältyy 3 pv juhannusrannekkeen hintaan. Mökkeihin ja karavaanialueisiin pääset tutustumaan www.sieravuori.fi/majoitus/. Kotisivuilla voi myös tehdä mökkivaraukset.

Juhannuksena majoitushintoihin tulee lisäksi 49€ juhannusranneke. Mökkejä, teltta- ja vaunupaikkoja vuokrataan tänä juhannuksena vain to-su.

Karavaanipaikka (asuntoauto tai -vaunu) maksaa 90€ to-su ja sisältää sähkön. Muutama isompi, ns. bussipaikka ennakkovaraajille, 150€ to-su. Halutessasi voit tuoda vaunusi/autosi/bussisi jo alkuviikosta jos haluat varmistaa parhaat paikat.

Teltta-alueita Sieravuoressa on kolme, eikä telttoja saa pystyttää muualle. Yhdelle teltalle varattu alue on noin 10x10 metriä, jätä riittävä turvaväli telttanaapureihisi paloturvallisuussyistä. Järjestyksenvalvojat ohjaavat karavaanialueella majoittuvat paikoilleen. Parhaan paikan varmistaaksesi, voit tuoda vaunusi paikalle jo alkuviikosta. Mökkien vuokraajat saavat avaimen ja varatut liput portilta.

Majoitusalueilla avotulen teko ja kertakäyttögrillien käyttö on kiellettyä, alueelta löytyy grillipaikkoja.

Ei lasipulloja alueelle.

Hälytysajoneuvot tarvitsevat kulkeakseen neljä metriä leveän reitin, älä pysäköi autoasi tai pystytä telttaasi keskelle kulkuväylää. Järjestyksenvalvojat auttavat ja neuvovat tarvittaessa.

INFO

LIPUT JA PORTIT

Sieravuoren Juhannuksen portit aukeavat torstaina kello 17.00. Portilta voi ostaa to klo 21 asti jos ennakkomyynnistä jää.

Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin. Ranneke on henkilökohtainen ja jokainen hakee oman rannekkeensa itse. Emme luovuta sinulle kaverisi ranneketta. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa, Sieravuori ei vaihda rikkinäistä ranneketta uuteen, eikä ole vastuussa rannekkeen katoamisesta.

Sieravuoren Juhannus on K-18, tarvittaessa tarkistamme henkilöllisyyden porteilla. Vain viralliset henkilöllisyystodistukset (ajokortti, passi, henkilökortti) käyvät.

Ei lasipulloja alueelle.

TAPAHTUMAALUE ELI AITANPIHA

Tapahtumaalue on anniskelualuetta, sinne ei saa viedä omia juomia. Ravintolassa on A-oikeudet. Ravintola auki torstaina 12.00─>, perjantaina ja lauantaina 11.00─> ja sunnuntaina 11.00─14.00.

RUOKAILU

Sieravuoren ravintolat palvelevat koko juhannuksen. Keittiö palvelee torstaina 12-22.00, perjantaina ja lauantaina 11.00─22.00 ja sunnuntaina 11.00─13.30. Juhannuksena Kiviravintolassa on käytössä erikoisruokalista. Iltaisin konserttialueella on myös ruokateltta, josta voi ostaa ruokaa ja juomaa.

TURVALLISUUS

Järjestyksenvalvojat ovat tapahtumassa turvallisuutesi takia ja heidän ohjeitaan tulee noudattaa. Lasipullojen, teräaseiden ja muiden vaarallisten esineiden tuominen alueelle on kiellettyä. Paloturvallisuussyistä majoitusalueilla avotulen teko ja kertakäyttögrillien käyttö on kiellettyä. Sateenvarjojen käyttö on konserttialueella kiellettyä, varustaudu tarvittaessa kunnollisilla sadevaatteilla, mutta toivottavasti emme niitä tarvitse.

ENSIAPU

Alueelta löytyy ensiaputaidon omaavia järjestyksenvalvojia. Hädän sattuessa lähesty ketä tahansa turvallisuus- tai ravintolahenkilökunnastamme. Yleinen hätänumero on 112. Myrkytyskeskuksen numero on 09 471 977.

MAKSAMINEN

Sieravuoren ravintoloissa käyvät kaikki yleisimmät kortit, mutta varaa myös käteistä mukaasi. Alueella ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät automaatit sijaitsevat Eurassa ja Yläneellä (n. 25 km).

WC:T JA SUIHKUT

Vessoja löytyy ympäri aluetta ja niiden siisteydestä pidetään huolta koko tapahtuman ajan. Mahdollisista puutteista voi ilmoittaa ravintolaan. Suihkut sijaitsevat päärakennuksen vieressä olevassa huoltorakennuksesta. Käytä säästäväisesti kuumaa vettä, jotta muillekin riittää. Vessat ja suihkut siivotaan aamuisin 06.00─08.00 välillä, vältä saniteettitilojen käyttöä kyseisenä aikana. Alueelta löytyy vesipisteitä, vesipullojen täyttöä varten. Muista juoda vettä säännöllisesti, varsinkin lämpimällä säällä.

SAUNA

Alueella on kaksi vuokrattavaa saunaa, joita voit varata sivulta saunaonline.com. Oma saunavuoro kannattaa varata ajoissa, jotta pääset varmasti juhannussaunaan. Saunavuoro peruuntuu, ellei sitä ole maksettu vähintään 8 tuntia ennen vuoron alkua.

UIMINEN

Sieravuoressa on upeat uimarannat, mutta älä ui yksin tai päihtyneenä. Kallioiset rannat ovat hyvin liukkaita. Ui vain saunojen läheisyydessä sijaitsevilla rannoilla tai Loposenlahden uimarannalla, jottet loukkaa itseäsi.

SIISTEYS JA LUONTO

Sieravuori on luonnonkaunis paikka, joten pidä luonnosta huolta. Portilla on jaossa jätesäkkejä, muista käyttää niitä, ja siivota jälkesi lähtiessäsi. Roskiksia löytyy ympäri aluetta.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kysellä sunnuntaina kello 12.00 jälkeen ravintolasta, tai myöhemmin soittamalla numeroon 02 823 9690.

MUSIIKKI

Majoitusalueella saat kuunnella omilla välineilläsi musiikkia. Muista kuitenkin, että Sieravuoressa myös muut ovat juhlimassa juhannusta, ääninuppien ei tarvitse olla kaakossa.

TÄRKEITÄ NUMEROITA

Ravintolat 02 823 9690

Yleinen hätänumero: 112

Myrkytyskeskus 09 471 977