Juhannus

 Save the date - Sieravuoren juhannus taas 18.-20.6.2020

SIERAVUOREN JUHANNUS 2020 K-18

Kaverit kasaan ja viettämään Juhannusta Sieravuoreen!. Festareille pääset joka viikonloppu, mutta Juhannus kuuluu viettää maalla ja järven rannassa, siis meillä Sieravuoressa! Sieravuoren Juhannus - Aitoa Juhannusjuhlaa vuodesta 1969!

Juhannussaunat vihtoineen ja vastoineen ovat lämpiminä melkein ympäri vuorokauden, teltta- ja caravanalueilla juhannusmieli on korkealla.

Sieravuoren Juhannus on sinulle ja kavereillesi, teille jotka haluatte keskikesän juhlalta jotain rauhallista mökkeilyä enemmän, muttei kuitenkaan suurten festareiden ahdistavaa väenpaljoutta. Suuri 90 hehtaarin alue ja hyvin mitoitettu yleisökapasiteetti takaavat laadukkaan Juhannusjuhlan. Suurien teltta- ja caravanalueet takaavat omaa tilaa ja rauhaa leiriytyjille. Lomakeskuksen alueelta on vuokrattavissa mökkejä jokaiseen makuun yksinkertaisista ekomökeistä hyvin varusteltuihin, omalla saunalla varustettuihin hirsimökkeihin. Tilavilla caravanalueilla on tarjolla myös sähköpaikkoja. Kahden ja kolmen päivän festarilippuihin sisältyy telttapaikka. Sieravuoren kaksi saunaa: Rantasauna ja Hirsisauna tarjoavat pehmeät juhannuslöylyt. Varaa saunavuorosi ennakkoon www.saunaonline.fi Alueelta löytyy paljon vessoja ja suihkuja.

Sieravuoren ravintolat palvelevat nälkäisiä ja janoisia juhlijoita miltei läpi vuorokauden koko juhannuksen ajan. Kiviravintolan juhannusruokalistalta löytyy ruokaa isompaa ja pienempään nälkään. Juhannusartistit esiintyvät suuressa Kesäravintolassa, keikoista voi siis nauttia sisätiloissa poiketen muista festareista. Juhannusauringosta ja huurteisista voi nauttia Rantabaarissa tai tunnelmallisen Aitan pihapiirissa karaokea kuunnellen, yötä voi jatkaa legendaarisessa Disco Loposessa "they just don't make discos like this no more" Hiekkarannalta löytyy skeittiramppi, rantalentis - kenttä ja täydellisesti varusteltu Vesiurheilukeskus SUP- , wake, ja purjelautoineen. Vuokrattavana myös 2 uutta Kawasaki - vesijettiä.

OHJELMA SIERAVUOREN JUHANNUS 2020

TO 20.6.
mm. Arttu Wiskari

PE 21.6.
mm. PORTION BOYS, LORD EST
LA 22.6.
mm. PASI JA ANSSI, REMIX
LIPUT
TO 25€ / 29 € ENNAKKO / PORTILTA
PE 25€ / 29€
LA 25€ / 29€
ILTALIPPU EI SIS LEIRINTÄÄ.

PE - LA 49€ / 59€ (SIS. LEIRINNÄN)
TO - LA 59€ / 69€ (SIS. LEIRINNÄN)

ENNAKKOLIPUT: SIERAVUORI JA TIKETTI SEKÄ KYRÖN KULTA-KELLO.
OSTA LIPUT TIKETISTÄ!!
Omalla autolla saapuvat voivat ajaa autonsa telttapaikkansa viereen, tai jättää auton portin läheisyydessä sijaitseville parkkipaikoille. Turvallisuussyistä yhden teltta- tai karavaanipaikan läheisyydessä ei saa olla useita autoja.

Ajo-ohjeet löydät helposti monista reittipalveluista.

MAJOITUS

Telttapaikka sisältyy 2- ja 3 pv festarilipun hintaan. Iltalippulaisten pitää poistua alueelta klo 04 mennessä. Mökkeihin ja karavaanialueisiin pääset tutustumaan www.sieravuori.fi/majoitus/. Kotisivuilla voi myös tehdä mökkivaraukset. Juhannuksena majoitushintoihin tulee lisäksi aluemaksu, joka sisältää festarirannekkeen. Mökkejä vuokrataan vain to-su ja jokaisen mökissä majoittuvan pitää ostaa festariranneke.

Karavaanipaikka (asuntoauto tai -vaunu) maksaa 90€ to-su ja sisältää sähkön. Muutama isompi, ns. bussipaikka ennakkovaraajille, 150€ to-su. Paikkamaksun lisäksi kaikilla majoittujilla pitää olla 2 tai 3 pv ranneke.

Teltta-alueita Sieravuoressa on kaksi, eikä telttoja saa pystyttää muualle. Yhdelle teltalle varattu alue on noin 10x10 metriä, jätä riittävä turvaväli telttanaapureihisi paloturvallisuussyistä. Järjestyksenvalvojat ohjaavat karavaanialueella majoittuvat paikoilleen. Katoksia rakentaessa on huolehdittava paloturvallisuudesta. Mökkien vuokraajat saavat avaimen ja varatut liput portilta. Majoitusalueilla avotulen teko ja kertakäyttögrillien käyttö on kiellettyä, alueelta löytyy nuotiopaikka.

Ei lasipulloja alueelle.

Hälytysajoneuvot tarvitsevat kulkeakseen neljä metriä leveän reitin, älä pysäköi autoasi tai pystytä telttaasi keskelle kulkuväylää. Järjestyksenvalvojat auttavat ja neuvovat tarvittaessa.

INFO

LIPUT JA PORTIT

Sieravuoren Juhannuksen portit aukeavat torstaina kello 18.00. Portilta voi ostaa lippuja koko juhannuksen ajan. Iltaisin lippuja myydään portilla kello 02.00 asti, jolloin portit suljetaan. Perjantaina ja lauantaina lipunmyynti alkaa kello 9.00.

Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin. Ranneke on henkilökohtainen ja jokainen hakee oman rannekkeensa itse. Emme luovuta sinulle kaverisi ranneketta. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa, Sieravuori ei vaihda rikkinäistä ranneketta uuteen, eikä ole vastuussa rannekkeen katoamisesta.

Sieravuoren Juhannus on K-18, tarvittaessa tarkistamme henkilöllisyyden porteilla. Vain viralliset henkilöllisyystodistukset (ajokortti, passi, henkilökortti) käyvät.

Ei lasipulloja alueelle.

KONSERTTIALUE

Konserttialue on anniskelualuetta, sinne ei saa viedä omia juomia. Kaikissa ravintoloissa on A-oikeudet. Konserttialueen porteilla suoritetaan tarkastus. Alueen ravintolat ovat auki torstaina 17.00─05.00, perjantaina ja lauantaina 11.00─05.00 ja sunnuntaina 11.00─16.00.

RUOKAILU

Sieravuoren ravintolat palvelevat koko juhannuksen. Keittiö palvelee torstaina 17-22.00, perjantaina ja lauantaina 11.00─22.00 ja sunnuntaina 11.00─17.30. Juhannuksena Kiviravintolassa on käytössä erikoisruokalista. Aitta avataan pe ja la klo 9.00 ja on auki sään mukaan pitkin päivää. Aitasta saa kahvia ja sämpylää ja siinä on A-oikeudet. Iltaisin konserttialueella on myös ruokateltta, josta voi ostaa festarihenkistä ruokaa yömyöhään.

BILLABONG SHOP

Aitan vieressä sijaitseva Billabong Shop on auki päivittäin. Sieltä löydät tuotteita merkeiltä Billabong, Oakley, Sanuk, Maui & Sons, Vissla, Stance ja Dakine.

TURVALLISUUS

Järjestyksenvalvojat ovat tapahtumassa turvallisuutesi takia ja heidän ohjeitaan tulee noudattaa. Lasipullojen, teräaseiden ja muiden vaarallisten esineiden tuominen alueelle on kiellettyä. Paloturvallisuussyistä majoitusalueilla avotulen teko ja kertakäyttögrillien käyttö on kiellettyä. Sateenvarjojen käyttö on konserttialueella kiellettyä, varustaudu tarvittaessa kunnollisilla sadevaatteilla, mutta toivottavasti emme niitä tarvitse.

ENSIAPU

Alueelta löytyy ensiaputaidon omaavia järjestyksenvalvojia. Hädän sattuessa lähesty ketä tahansa turvallisuus- tai ravintolahenkilökunnastamme. Yleinen hätänumero on 112. Myrkytyskeskuksen numero on 09 471 977.

MAKSAMINEN

Sieravuoren ravintoloissa käyvät kaikki yleisimmät kortit, mutta varaa riittävästi käteistä mukaasi ruuhkien välttämiseksi. Alueella ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät automaatit sijaitsevat Eurassa ja Yläneellä (n. 25 km).

WC:T JA SUIHKUT

Vessoja löytyy ympäri aluetta ja niiden siisteydestä pidetään huolta koko tapahtuman ajan. Mahdollisista puutteista voi ilmoittaa ravintolaan. Suihkut sijaitsevat päärakennuksen vieressä olevassa huoltorakennuksesta. Käytä säästäväisesti kuumaa vettä, jotta muillekin riittää. Vessat ja suihkut siivotaan aamuisin 06.00─08.00 välillä, vältä saniteettitilojen käyttöä kyseisenä aikana. Alueelta löytyy vesipisteitä, vesipullojen täyttöä varten. Muista juoda vettä säännöllisesti, varsinkin lämpimällä säällä.

SAUNA

Alueella on kaksi vuokrattavaa saunaa, joita voit varata sivulta saunaonline.com. Oma saunavuoro kannattaa varata ajoissa, jotta pääset varmasti juhannussaunaan. Saunavuoro peruuntuu, ellei sitä ole maksettu vähintään 8 tuntia ennen vuoron alkua.

UIMINEN

Sieravuoressa on upeat uimarannat, mutta älä ui yksin tai päihtyneenä. Kallioiset rannat ovat hyvin liukkaita. Ui vain saunojen läheisyydessä sijaitsevilla rannoilla tai Loposenlahden uimarannalla, jottet loukkaa itseäsi.

SIISTEYS JA LUONTO

Sieravuori on luonnonkaunis paikka, joten pidä luonnosta huolta. Portilla on jaossa jätesäkkejä, muista käyttää niitä, ja siivota jälkesi lähtiessäsi. Roskiksia löytyy ympäri aluetta.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kysellä sunnuntaina kello 12.00 jälkeen ravintolasta, tai myöhemmin soittamalla numeroon 02 823 9690.

VALOKUVAUS JA VIDEOIMINEN

Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön kamerakännyköillä tai pokkarikameroilla on sallittua. Videokuvaaminen ja järjestelmäkameroiden käyttö on kiellettyä.

MUSIIKKI

Majoitusalueella saat kuunnella omilla välineilläsi musiikkia. Muista kuitenkin, että Sieravuoressa myös muut ovat juhlimassa juhannusta, ääninuppien ei tarvitse olla kaakossa.

TÄRKEITÄ NUMEROITA

Ravintolat 02 823 9690

Yleinen hätänumero: 112

Myrkytyskeskus 09 471 977