Juhannus 2024

Sieravuoren Juhannus  20.-23.6.2024

SIERAVUOREN JUHANNUS 2024 K-18

Juhannus tulee, oletko valmis? Lähde viettäämään sitä mökkeillen, vaunuillen tai telttaillen Sieravuoreen!. Sieravuoren Juhannus - Aitoa Juhannusjuhlaa jo vuodesta 1969!

Suuret teltta- ja caravanalueet tarjoavat omaa tilaa ja rauhaa leiriytyjille. Lomakeskuksen alueelta on vuokrattavissa mökkejä jokaiseen makuun yksinkertaisista ekomökeistä hyvin varusteltuihin, omalla saunalla varustettuihin hirsimökkeihin. Huomaathan, että myös mökeissä majoittujilla pitää olla erikseen hankittuna Juhannusranneke.

Sieravuoren kaksi saunaa: Rantasauna ja Hirsisauna tarjoavat pehmeät juhannuslöylyt. Varaa saunavuorosi ennakkoon www.saunaonline.fi Alueelta löytyy wc:t ja suihkut.

Sieravuoren ravintolat palvelevat nälkäisiä ja janoisia juhlijoita. Kiviravintolan juhannusruokalistalta löytyy ruokaa isompaa ja pienempään nälkään. Juhannusartistit esiintyvät Aitanpihan ulkolavalla, Myös Kesäravintola ja legendaarinen Loponen ovat auki.

Hiekkarannalta löytyy skeittiramppi, rantalentis - kenttä ja täydellisesti varusteltu Vesiurheilukeskus SUP- , wake, ja purjelautoineen. Vuokrattavana myös 2 Kawasaki - vesijettiä.

OHJELMA SIERAVUOREN JUHANNUS 2024

TO 20.6.
PETRI NYGÅRD klo 23

Juhannusaatto PE 21.6.
BEE klo 21, HUGO klo 23

Juhannuspäivä LA 24.6.
FAIJA KLO 21, MARTTI SERVO JA NAPANDER klo 23

JOKA ILTA DISCO LOPONEN KLO 00 - 04

 

LIPUT:

Ennakko TO - LA 79,00€ 30.4. asti /sen jälkeen 89€ / 99€ portilta jos jää. 3 pv lippu sis. leirinnän teltalla.

Ennakko PE-LA 69€ 31.5. asti. Sen jälkeen 79€ / 90€ portilta jos jää. 2 pv lippu sis. leirinnän teltalla.

Iltaliput 35,00 (portilta 40,00), iltalipulla ei voi leiriytyä / majoittua.

 

ENNAKKOLIPUT: SIERAVUORI.fi ja Kiviravintolasta saa ostaa rannekkeita jo ti ja ke.

Omalla autolla saapuvat voivat ajaa autonsa telttapaikkansa viereen. Turvallisuussyistä yhden teltta- tai karavaanipaikan viereen saa tuoda yhden auton.

Ajo-ohjeet löydät helposti monista reittipalveluista.

MAJOITUS

Telttapaikka sisältyy 2 ja 3 pv juhannusrannekkeen hintaan. Mökkeihin ja karavaanialueisiin pääset tutustumaan www.sieravuori.fi/majoitus/. Kotisivuilla voi myös tehdä mökkivaraukset.

Juhannuksena majoitushintoihin tulee lisäksi 79,00-99€ juhannusranneke / majoittuja. Mökkejä vuokrataan juhannuksena vain to-su.

Karavaanipaikka (asuntoauto tai -vaunu) maksaa 90€ to-su ja sisältää sähkön. Muutama isompi, ns. bussipaikka ennakkovaraajille, 150€ to-su. Halutessasi voit tuoda vaunusi/autosi/bussisi jo alkuviikosta jos haluat varmistaa parhaat paikat. Vaunupaikkalaisilla pitää lisäksi olla 2-tai 3- pv rannekkeet. Iltarannekkeilla ei voi yöpyä alueella.

Teltta-alueita Sieravuoressa on kolme, eikä telttoja saa pystyttää muualle. Yhdelle teltalle varattu alue on noin 10x10 metriä, jätä riittävä turvaväli telttanaapureihisi paloturvallisuussyistä. Järjestyksenvalvojat ohjaavat karavaanialueella majoittuvat paikoilleen. Parhaan paikan varmistaaksesi, voit tuoda vaunusi paikalle jo alkuviikosta. Mökkien vuokraajat saavat avaimen ja varatut liput portilta.

Majoitusalueilla avotulen teko ja kertakäyttögrillien käyttö on kiellettyä, alueelta löytyy grillipaikkoja.

Ei lasipulloja alueelle.

Hälytysajoneuvot tarvitsevat kulkeakseen neljä metriä leveän reitin, älä pysäköi autoasi tai pystytä telttaasi keskelle kulkuväylää. Järjestyksenvalvojat auttavat ja neuvovat tarvittaessa.

INFO

LIPUT JA PORTIT

Sieravuoren Juhannuksen portit aukeavat torstaina kello 17.00. Portilta voi ostaa lippuja joka ilta klo klo 01.00 asti, jonka jälkeen alueelle pääsy päättyy.

Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin. Ranneke on henkilökohtainen ja jokainen hakee oman rannekkeensa itse. Emme luovuta sinulle kaverisi ranneketta. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa, Sieravuori ei vaihda rikkinäistä ranneketta uuteen, eikä ole vastuussa rannekkeen katoamisesta.

Sieravuoren Juhannus on K-18, tarvittaessa tarkistamme henkilöllisyyden porteilla. Vain viralliset henkilöllisyystodistukset (ajokortti, passi, henkilökortti) käyvät.

Ei lasipulloja alueelle.

TAPAHTUMA-ALUE ELI AITANPIHA

Tapahtumaalue on anniskelualuetta, sinne ei saa viedä omia juomia. Ravintolassa on A-oikeudet. Ravintola auki torstaina 12.00 - 04.00, perjantaina ja lauantaina 09.00 - 04.00 ja sunnuntaina 09.00 - 16.00.

RUOKAILU

Sieravuoren ravintolat palvelevat koko juhannuksen. Keittiö palvelee torstaina 12.00 - 22.00, perjantaina ja lauantaina 12.00 - 22.00 ja sunnuntaina 12.00 - 16.00. Juhannuksena Kiviravintolassa on käytössä erikoisruokalista. Iltaisin konserttialueella on myös ruokateltta, josta voi ostaa ruokaa ja juomaa.

Ilman ranneketta voi asioida Kiviravintolassa ja terassilla joka päivä klo 12 - 17. mutta klo 17 jälkeen jokaisella alueella olevalla pitää olla ranneke.

TURVALLISUUS

Järjestyksenvalvojat ovat tapahtumassa turvallisuutesi takia ja heidän ohjeitaan tulee noudattaa. Lasipullojen, teräaseiden ja muiden vaarallisten esineiden tuominen alueelle on kiellettyä. Paloturvallisuussyistä majoitusalueilla avotulen teko ja kertakäyttögrillien käyttö on kiellettyä. Sateenvarjojen käyttö on konserttialueella kiellettyä, varustaudu tarvittaessa kunnollisilla sadevaatteilla, mutta toivottavasti emme niitä tarvitse.

ENSIAPU

Alueelta löytyy ensiaputaidon omaavia järjestyksenvalvojia. Hädän sattuessa lähesty ketä tahansa turvallisuus- tai ravintolahenkilökunnastamme. Yleinen hätänumero on 112. Myrkytyskeskuksen numero on 09 471 977.

MAKSAMINEN

Sieravuoren ravintoloissa käyvät kaikki yleisimmät kortit, mutta varaa myös käteistä mukaasi. Alueella ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät automaatit sijaitsevat Eurassa ja Yläneellä (n. 25 km).

WC:T JA SUIHKUT

Vessoja löytyy ympäri aluetta ja niiden siisteydestä pidetään huolta koko tapahtuman ajan. Mahdollisista puutteista voi ilmoittaa ravintolaan. Suihkut sijaitsevat päärakennuksen vieressä olevassa huoltorakennuksesta. Käytä säästäväisesti kuumaa vettä, jotta muillekin riittää. Vessat ja suihkut siivotaan aamuisin 06.00─08.00 välillä, vältä saniteettitilojen käyttöä kyseisenä aikana. Alueelta löytyy vesipisteitä, vesipullojen täyttöä varten. Muista juoda vettä säännöllisesti, varsinkin lämpimällä säällä.

SAUNA

Alueella on kaksi vuokrattavaa saunaa, joita voit varata sivulta saunaonline.com. Oma saunavuoro kannattaa varata ajoissa, jotta pääset varmasti juhannussaunaan. Saunavuoro peruuntuu, ellei sitä ole maksettu vähintään 8 tuntia ennen vuoron alkua.

UIMINEN

Sieravuoressa on upeat uimarannat, mutta älä ui yksin tai päihtyneenä. Kallioiset rannat ovat hyvin liukkaita. Ui vain saunojen läheisyydessä sijaitsevilla rannoilla tai Loposenlahden uimarannalla, jottet loukkaa itseäsi.

SIISTEYS JA LUONTO

Sieravuori on luonnonkaunis paikka, joten pidä luonnosta huolta. Portilla on jaossa jätesäkkejä, muista käyttää niitä, ja siivota jälkesi lähtiessäsi. Roskiksia löytyy ympäri aluetta.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kysellä sunnuntaina kello 12.00 jälkeen ravintolasta, tai myöhemmin soittamalla numeroon 02 823 9690.

MUSIIKKI

Majoitusalueella saat kuunnella omilla välineilläsi musiikkia. Muista kuitenkin, että Sieravuoressa myös muut ovat juhlimassa juhannusta, ääninuppien ei tarvitse olla kaakossa.

TÄRKEITÄ NUMEROITA

Ravintolat 02 823 9690

Yleinen hätänumero: 112

Myrkytyskeskus 09 471 977