Herkuttelijan paratiisi

RUOKALISTAAN KUULUVAT ERILAISET LIHARUOAT SEKÄ SAATAVUUDEN MUKAAN MYÖS PYHÄJÄRVEN KALARUOAT

KIVIRAVINTOLA

Alueen ydin on yli 100-vuotias kiviravintola, joka on saanut mainetta Pyhäjärvi-seudun laadukkaana ja monipuolisena ruokaravintolana. Ruokalistan ytimen muodostavat erilaiset liharuuat, ja saatavuuden mukaan tarjolla on myös Pyhäjärven kuuluisaa muikkua ja siikaa. Kesällä järjestämme erilaisia teema - viikkoja kuten sushi, steak ja texmex.

lue lisää

KESÄRAVINTOLA

Sieravuoren Kesäravintola herää henkiin toukokuussa, ja meno jatkuu huippuesiintyjien mukana elokuun loppuun. Ohjelmatarjonta on entisestään monipuolistunut ja Sieravuori lujittaa mainettaan yhtenä Suomen kovatasoisimpana viihdekeskuksena.

lue lisää

DISCO LOPONEN

Perinteikäs Disco Loponen saavutti jo takavuosina kulttimainetta järviseudun kuumimpana menomestana. Sama perinne jatkuu ja tänäkin kesänä tarjoamme Loposessa sitä discomeininkiä jonka luulit jo aikoja sitten hävinneen. They just don't make discos like this no more!

lue lisää

RANTABAARI

Aivan Pyhäjärven rantaviivalle avattu surf-henkinen rantabaari on avoinna eri rantatapahtumien aikaan ja muutenkin jos sääolosuhteet sen mahdollistavat. Tänä kesänä voit terassilta seurata mm. SUP- ja purjelautailua, skeittausta, weikkiä, beach futista, rantalentopalloa. Heinäkuussa käydään SUP - lautailun EuroTour - osakilpailu ja elokuussa kilpaillaan Sieravuoren rannassa lajin SM - titteleistä.

lue lisää

AITTA

Ravintolan kupeessa oleva aittakahvila terassialueineen on olennainen osa pihapiiriämme, jossa viikonlopun alkuillat käynnistyvät sään salliessa erilaisilla ohjelmanumeroilla kuten karaokella

lue lisää

Herkuttelijan paratiisi