Kesän 2024 musiikkitapahtumat

Sieravuori kutsuu sinut mukaan kesän riemuun ja tarjoaa monipuolisen valikoiman tapahtumia, jotka tekevät kesästä ikimuistoisen. Valmistaudu nauttimaan aurinkoisista päivistä, vilvoittavista järvivesistä ja unohtumattomista elämyksistä! Kesä Sieravuoressa on täynnä iloa, naurua ja unohtumattomia hetkiä, tempaisten mukaansa niin nuoret kuin vanhatkin. Huippuartistien keikkoja, unohtumattomia musiikkiesityksiä, komediaa ja frisbeegolfia – tästä on hyvä kesäloma tehty! 

 

Sieravuoren musiikkitapahtumat kesällä 2024

Behm

BEHM (15.6.2024 )

Sieravuoren kesän ensimmäiset sävelet kaikuvat kesäkuussa, kun BEHM valloittaa lavan 15.6.2024. Tämä laulaja-lauluntekijä on yksi musiikkikentän suurimmista menestystarinoista tällä vuosikymmenellä. Debyyttialbuminsa ilmiömäisellä suosiolla vuonna 2020 hän nousi nopeasti Suomen suosituimpien artistien joukkoon. 

BEHM on tunnettu herkistä tulkinnoistaan, koukuttavista pop-melodioistaan ja samaistuttavista lyriikoistaan, jotka koskettavat sukupolvesta toiseen. Hän ei ainoastaan sävellä ja sanoita kappaleitaan, vaan toimii myös niiden tuottajana, mikä tuo hänen musiikkiinsa ainutlaatuisen ja autenttisen vivahteen.

Älä jätä väliin mahdollisuutta kokea BEHM livenä Sieravuoressa. Lue lisää ja osta lippusi nyt! 

Sieravuoren Juhannus 2024 (21.–23.6.)

Tule viettämään ikimuistoista juhannusviikonloppua Sieravuoreen ystävien ja perheen kesken! Sieravuoressa saat nauttia omasta rauhasta ja tilasta suurilla teltta- ja caravan-alueilla tai valita mieleisesi mökin laajasta valikoimasta. Haluatko yksinkertaisen ekomökin vai hirsimökin omalla saunalla? Valinta on sinun! 

Yöttömän yön juhlahumua, kaunista luontoa, juhannustanssit, rentoa meininkiä ja karaokea – tätä kaikkea on luvassa Sieravuoren K-18 juhlissa. Alueelta löytyy myös kaunis uimaranta ja saunat ovat käytettävissä etukäteisvarauksesta. 

Juhannusartistit pitävät huolen siitä, että tunnelma on katossa Aitanpihan ulkolavalla. Juhannusaattona ja -päivänä lavalle nousevat suuret artistit, kuten PETRI NYGÅRD, BEE ja HUGO sekä MARTTI SERVO JA NAPANDER ja FAIJA, jotka takaavat ikimuistoisia musiikkielämyksiä juhannusjuhlijoille torstaina ja perjantaina.

Nälkä ja jano eivät pääse yllättämään, sillä Sieravuoren ravintolat tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun läpi juhannuksen. Kiviravintolan juhannusruokalistalta löytyy suussa sulavia herkkuja, kuten tämän kesän uutuutena sushia. 

Aktiivisemmille juhlijoille löytyy runsaasti tekemistä: skeittiramppi, rantalentis-kenttä ja Vesiurheilukeskus tarjoavat vauhtia ja vaarallisia tilanteita kaipaaville täydelliset puitteet. Ja kruununa kaiken päälle voit vuokrata Kawasaki-vesijetin ja kokea vauhdin hurman aalloilla. 

Sieravuoren juhannus 2024

 

 

Sieravuori odottaa sinua ja ystäviäsi luomaan yhdessä ikimuistoisia hetkiä ja juhlimaan suurinta keskikesän juhlaa. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja varaa haluamasi majoitus ja keikkarannekkeet, ennen kuin ne myydään loppuun! 

Tule mukaan ja koe aito juhannustunnelma! Lisätiedot ja liput. 

Kake Randelin (28.6.2024) 

Suosittu suomalainen iskelmälaulaja Kake Randelin astelee beachfutiksen avajaispäivänä lavalle 28.6. Tule nauttimaan ikimuistoisesta illasta täynnä rakastettuja hittejä kuten ”Nasta pimu”, ”Tarja” ja ”Avaa hakas”. Luvassa on tunteiden täyteinen keikka, joka vie sinut aikamatkalle suomalaisten iskelmien pariin. Lisätiedot ja liput. 

Autiotalo-musikaali

Esitykset: Sieravuoren ensi-ilta Torstaina 4.7.2024. 

Muut esitykset: Perjantaina 5.7., lauantaina 6.7., sunnuntaina 14.7. ja maanantaina 15.7.2024

Tule kokemaan legendaarisen Dingon tarina elävänä Sieravuoren Kesäteatterissa! Suomen Musiikkiteatteri yhdessä Sieravuoren Kesäteatterin kanssa esittävät kesällä 2024 musikaalin ”Autiotalo”, joka kertoo 80-luvun suomalaisen rock-ilmiön, Dingon, uskomattoman tarinan. 

Autiotalo-musikaali  vie sinut takaisin 1980-luvun rock-hysterian keskelle, jolloin Dingo rikkoi kaikki ennätykset ja valloitti Suomen sydämet. Tämä musiikillinen elämys kertoo nuorukaisesta nimeltä Pertti Nieminen, joka meriltä palattuaan perusti Dingon. Yhtye aiheutti valtavaa fanitusta, ja heidän musiikkinsa kosketti kaikenikäisiä kuulijoita. Musikaali kuvaa myös faniperheen kommelluksia ja hauskuutta, kun perheen naiset hullaantuvat yhtyeeseen täysin.

Lue lisää ja varaa paikkasi Autiotalo-musikaaliin! 

 

AUTIOTALO-MUSIKAALI

REHUPIIKLES (5.7.2024)

Sieravuoren kesän musiikkifestivaali saa huumorin ja energian täyteisen lisäyksen heinäkuussa, kun REHUPIIKLES valloittaa lavan 5.7.2024. Tämä ainutlaatuinen yhtye on tunnettu omaperäisestä tyylistään, joka yhdistää huumorishow’ta, stand-up-komiikkaa, jazzia, rockia ja bluesia.

Rehupiiklesin alkuperäinen ajatus oli kääntää rock-klassikoita Etelä-Pohjanmaan murteelle ja lisätä niihin huumoria. Heidän esityksissään maajussit muuttuvat rock-tähdiksi, jotka sekoittavat maaseudun agrikulttuuria ja rock’n’roll-kulttuuria. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että he esiintyvät kummisaappaissa ja Jussi-paidassa, tuoden lavalle navettavaatteiden ja rock’n’rollin yhdistelmän.

Yhtyeen jäsenet sovittavat ja sanoittavat kappaleet itse, ja musiikkisovituksissa on aina mukana ripaus huumoria. Rehupiiklesin soitto on kuitenkin tiukkaa ja taitavaa, mikä korostuu 9-henkisen bändin soitossa puhaltimineen. Heidän musiikkinsa on suunnattu kaikille, jotka arvostavat monipuolista ja laadukasta viihdettä.

Rehupiiklesin live-esiintymiset ovat tunnettuja hauskoista välijuonnoista ja puheista, jotka joskus lähentelevät stand-up-komiikkaa. Tämä tekee heidän keikoistaan unohtumattoman kokemuksen, jossa nauru ja musiikki kulkevat käsi kädessä.

Älä jätä väliin mahdollisuutta kokea REHUPIIKLES livenä Sieravuoressa. Lue lisää ja osta lippusi nyt!

Tunnelma Torstai:  Yölintu & Kakkupojat 11.7.2024 

Tule nauttimaan ihanasta kesäisestä Sieravuoren Tunnelma Torstaista hyvän musiikin tahdissa, kun lavalle nousevat Yölintu ja Kakkupojat. 

Suomen tanssimusiikin legenda, Yölintu-yhtye, saapuu Sieravuoreen viihdyttämään yleisöä live-keikallaan. Vuonna 1992 perustettu yhtye on koko 25-vuotisen uransa ajan tarjonnut unohtumattomia musiikkielämyksiä, ja heidän energinen lavashow’sa tempaa mukaansa kaikenikäiset kuulijat. Bilebändi Kakkupojat viihdyttää sen sijaan varmasti ja asenteella humpan ja rockin sekoituksella. 

Älä jää paitsi tunnelmallisesta kesäillasta Sieravuoressa! Lisätiedot ja liput. 

 

 

FORGET BRENNAN (USA) – Sieravuori Challenge Player’s Party (13.7.2024) 

Kansainvälinen tähti Forget Brennan, joka saapuu Sieravuoreen suoraa Kaliforniasta!

Brennan on soittanut kitaraa 9-vuotiaasta asti ja on siitä lähtien jatkanut musiikin opiskelua ja rakastamista. Hän on soittanut ja tehnyt yhteistyötä monissa eri projekteissa, jotka kattavat laajan valikoiman tyylilajeja. Surf punk, country, klassinen rock, bluegrass, jazz, acapella, hip hop, folk, heavy metal, avantgarde, EDM, klassinen, modernismi, romantiikka, rockabilly ja lasten musiikki ovat kaikki osa Brennanin musiikillista esitys- ja sävellysosaamista. Tällä hetkellä Brennan tekee soolouraa laulaja-lauluntekijänä ja tuottaa, ohjaa, kirjoittaa ja editoi kaiken laulunsa ja visuaalisen sisältönsä.

Lue lisää ja osta liput. 

 

ROBIN PACKALEN (27.7.2024)

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen esiintyy Sieravuoressa lauantaina 27.7.2024 klo 20:00. Keikka on Sieravuoren kesän ainoa täysin IKÄRAJATON KEIKKA. Tämä poptähti on yksi pohjoismaisen musiikkikentän menestyneimmistä artisteista.

Robin Packalen on julkaissut urallaan viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja saanut lukuisia alan tunnustuksia, kuten neljä Emma-palkintoa ja yhden MTV EMA -palkinnon. Vuonna 2019 lanseerattu Robinin kansainvälinen ura on herättänyt huomiota myös globaalisti. Syksyn ja loppuvuoden aikana Packalen nähdään myös uudella Vain elämää -ohjelman kaudella, joten uutta musiikkia on tulossa runsaasti lähiaikoina.

Älä jätä väliin tätä ikärajatonta keikkaa, jossa pääset kokemaan Robin Packalenin energisen ja tarttuvan musiikin livenä! Keikan jälkeen meno jatkuu K-18 jatkoilla Kesäravintolassa ja Disco Loposessa.

Lue lisää ja osta lippusi nyt!

VUORELLA! : VIIVI, Sara Siipola & Jaakko Kulta (3.8.2024) 

Suomen puhutuimmat naisartistit VIIVI ja Sara Siipola, sekä  esiintyvät Sieravuoressa 3.8.

Emma Gaalassa vuoden tulokkaana 2022 palkittu VIIVI on noussut nopeasti suomalaisen pop-musiikin huipulle. Hänen voimakas laulutulkintansa ja koukuttavat kertosäkeet ovat vieneet hänet suoratoistopalveluiden ja radioiden ykkössuosikiksi. Kolminkertaista platinaa myynyt ”Ihana kipu” debytoi singlelistan ykkösenä ja rikkoi vuosikymmenen päiväkohtaisen striimiennätyksen. 

Sara Siipolan edellinen single, Uuden Musiikin Kilpailussa menestynyt ”Paskana”, on noussut valtavaksi hitiksi ja valloittanut kuulijat ympäri Suomen. Kappale nousi radiolistan sijalle #1, Spotify-listan sijalle #2 ja ylittää pian 8 miljoonan striimin tuplaplatinarajan. Sara Siipola käsittelee vahvalla lauluäänellään ja koskettavilla teksteillään vaikeitakin aiheita, mikä tekee hänen musiikistaan ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan. 

Jakko Kulta ammentaa orgaanisiin pop-kappaleisiinsa inspiraatiota vanhemmasta suomirockista. Artistin kitaravetoiset kappaleet kertovat tarkkanäköisesti parikymppisen elämästä ja tarjoavat tarttuvia, ajattomia melodioita. Tämä näkyy myös live-esiintymisissä, jotka vievät kuulijat tunneskaalan laidasta laitaan, sydänsuruista hetken hurmokseen.

Jaakko Kullan läpimurto tapahtui heti ensimmäisellä singlejulkaisulla. Platinarajan rikkonut Huone-single nousi suoraan Spotifyn 3. sijalle ja teki hänestä Ylex:n Läpimurtolistan artistin. Kesällä 2024 hän esiintyy ensimmäistä kertaa festivaalilavoilla, tarjoten kuulijoille unohtumattoman live-shown tarttuvine kertosäkeineen ja huolellisine sanoituksineen.

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kesäviikonlopusta ja live-keikosta Sieravuoreen!  Lisätiedot ja liput

 

 

Antti Ketonen, Olli Halonen ja Frans Harju (10.8.2024)

Sieravuoren kesän musiikkitapahtumat saadaan päätökseen kun lavalle astelevat Antti Ketonen, Olli Halonen ja Frans Harju. Luvassa on tunnelmallinen kesäilta suomipopin musiikin tahdissa. Olli Halonen tuo lavalle megahittinsä ”Pohjola”, joka valloitti listat ja sydämet ja Frans Harjun karisma ja tunteikas musiikki tempaavat mukaansa. Yksi Suomen pop-iskelmätaivaan kirkkaimmista tähdistä, Antti Ketonen, on julkaissut uuden singlen Rakkauden arvoinen.

Tervetuloa nauttimaan Sieravuoren musiikkikesän huipennuksesta! 

Lisätiedot ja liput tapahtumaan löydät täältä. 

 

Majoitusvaihtoehdot ja saapuminen tapahtumiin

Huomioithan, ettei tapahtumalippuihin kuulu automaattisesti majoitusta, ja voit ostaa tapahtumalipun erikseen, mikäli saavut läheltä. 

Tarjoamme lukuisia majoitusvaihtoehtoja aina villoista ekomökkeihin ja karavaanaripaikoista telttapaikkoihin. Majoitusvaihtoehdoista voit lukea lisää täältä.

Saapuminen autolla 

Pääset perille Sieravuoreen kaikista helpoiten autolla. Ajomatkaa Turusta on noin tunti, Tampereelta vajaa 2 tuntia, ja Helsingistä noin 2 ja puoli tuntia. Ylänen ja Eura ovat lähimpänä, ja molemmista matkaa on alle puoli tuntia. 

Saapuminen  julkisilla 

Pääset Onnibussilla helposti Turusta Yläneelle (45min) ja Helsingistä (2h 20min),  josta matkaa Sieravuoreen on vielä n. 20 min automatka. 

Tampereelta pääset Onnibussa Euraan (2h), josta matkaa Sieravuoreen on vielä n. 30 min automatkan verran. 

Turun Puutorilta lähtevät paikallisliikenteen linja-autot (foli.fi) nrot 21 ja 23 ajavat Kuhankuonon pysäkille keväästä syksyyn. Pysäkiltä on noin 200 metriä lähimmälle retkeilyreitille ja 30km Uuteen Sieravuoreen. 

Kuljetus näistä kohteista on saatavilla etukäteen tilauksesta. Otathan yhteyttä etukäteen, mikäli olet saapumassa julkisilla. 

Tervetuloa luomaan unohtumattomia kesämuistoja Sieravuoreen!