Yritys- ja ryhmämyynti

Sieravuori tarjoaa yritystilaisuuksiin mahtavat puitteet. Saneeratusta päärakennuksesta löytyy uusitut kokoustilat 10–30 hengen ryhmille. Kiviravintolassa tilaa on noin sadalle hengelle ja isompia ryhmiä varten kesäravintolamme tarjoaa puitteet jopa 250 hengen tilaisuuksiin. Kaikissa tiloissa AV-välineet ja osassa langaton internet-yhteys.

Suosittu ruokaravintolamme toteuttaa vaativankin kokousväen ruokatarpeet ja pikkupurtavaa tarjoilemme myös saunatiloihin. Kokousrutiinien vastapainoksi Sieravuoren luonto ja ympäristö tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet virkistäytymiseen. Täyden palvelun vesiurheilukeskuksesta löytyvät uudet ja monipuoliset harrastusvälineet Pyhäjärven aalloille. Opettajiemme avulla lajeihin vihkiytymättömätkin pääsevät parissa tunnissa nauttimaan kauniin vesistön tarjoamista mahdollisuuksista.

Tarjoamme myös mm. mönkijäsafareita, maastopyöräretkiä, luontopolkuja ja sauvakävelyä. Asiantunteva kalastusopas vie ryhmäsi kalarikkaan järvemme parhaille apajille. Ravustuskaudella pienryhmillä mahdollisuus osallistua myös rapuretkille. Ota yhteys myyntipalveluumme, suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen elämys: jari(at)sieravuori.fi

VESIURHEILUKESKUKSEN YRITYSPAKETIT

Kaikilla tuotteilla säävaraus.
Kaikkiin tuotteisiin sisältyy
märkäpukujen ja pelastusliivien vuokra.
Emme tuota vesiurheiluaktiviteetteja päihtyneille.

90 EUR/hlö, kesto 3h,minimi 4 hlö, maksimi 24 hlö
Vesiurheilupäivä sisältäen mahdollisuuden seuraavien lajien opettelua ja kokeilua.

Kajakkimelonta
Purjelautailu
SUP-melonta
Open Bic- jollapurjehdus
( riittävä määrä vesiurheiluvälineitä ja opastajia, turvavene/jetti, LISÄHINTAAN YAMAHA-vesijetti 350 EUR /sis. polttoaineet)
Rakennamme Teille ikimuistoisen tapahtuman.
Käytössänne vesiurheilukeskuksemme pukeutumis- ja saniteettitilat, uusi frisbee golf - rata, beachvolley ja -futiskentät,sulkapallo ja speedmington, luontopolku ja paljon muuta.
Vesiurheiluaktiviteettien jälkeen stimuloidut aistit kaipaavat esimerkiksi saunaa tai karaokea, ota myyntiimme yhteyttä ja varaa samalla.
Hinnat sis. alv 24 %

siera-tekemista-sporttiloma