Vesterinen Yhtyeineen – Kiviravintola 12:00, Esiintymisalue 20:00, Showtime klo 22:00

Vesterinen Yhtyeineen julkaisi kahdeksannen albuminsa ”Hetken ikuinen” keväällä 2023. Antti Lehtisen (mm. Ultra Bra, Scandinavian Music Group) tuottamalla levyllä stadionkokoiset sävellykset yhdistyvät nokkeliin, syvällisiin ja elämänmakuisiin lyriikoihin. Uuden musiikin tiimoilta yhtye kiertää Suomea. Koko kaksikymmentä konserttia sisältänyt levynjulkaisurundi myytiin kokonaisuudessaan loppuun jo hyvissä ajoin ennakkoon!

Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon noussut Vesterinen Yhtyeineen palkittiin vastikään Iskelmä Gaalassa Vuoden iskelmän palkinnolla. Hurmoksellisista livekeikoistaan tunnettu kymmenhenkinen kokoonpano menestyy estradien lisäksi myös radioaalloilla ja striimausalustoilla. Universal Musicille levyttävän bändin mittavasta katalogista löytyy nimittäin useampia platina- ja kultahittejä!

Yhtyeen karismaattinen keulakuva Tero Vesterinen on tullut isolle yleisölle tutuksi myös supersuositun Elämäni biisi -ohjelman myötä. Livekokoonpanossa vaikuttavat Heini Ikonen ja Jepa Lambert ovat myös säännöllisesti mukana erilaisissa TV-tuotannoissa.

Yhtye

Tero Vesterinen, laulu
Mikko Enqvist, kitara
Petri Kivimäki, kitara
Teemu Jokinen, rummut
Jepa Lambert, taustalaulu
Heini Ikonen, taustalaulu
Leo Kylätask, puhaltimet
Markus Piha, basso
Iikka Kotaja, koskettimet
Janne Riionheimo, koskettimet

37,50