SIERAVUORI OPEN FRISBEE GOLF

Sieravuori Open tulee taas!

Jo seitsämättä kertaa järjestettävä Sieravuori Open -frisbeegolftapahtuma saa jatkoa lauantaina 9.6.2018. Luvassa on toiminnantäyteinen päivä frisbeegolfin parissa.

Tapahtuma käynnistyy frisbeegolfklinikalla, jonka opastajana lajin Suomenmestari Pasi Koivu. Klinikassa pureudutaan heittotekniikoihin ja niiden kehittämiseen. Klinikka sopii erittäin hyvin kaiken tasoisille harrastajille.

Päivän kruunaa VII Sieravuori Open. Tänäkin vuonna kisa käydään kahdella kentällä; ensimmäiset 9 koria läheisellä Honkilahden kentällä, ja viimeiset 9 Sieravuoren kentällä. Kilpailussa on jaossa Dakine, Oakley ja Stance tuotepalkintoja parhaiten sijoittuneille kilpailijoille. Honkilahden kierros pelataan arvotuissa ryhmissä, jonka jälkeen ryhmät jaetaan tulosjärjestykseen Sieravuoren kierrokselle. Kilpailussa järjestetään avoimen sarjan lisäksi myös naisten ja nuorten (juniorit-16) -sarjat, jos näihin sarjoihin ilmoittautuu vähintään 3 osallistujaa/sarja.

Tapahtuman ohjelma:

Klo 11:00-13:30 Frisbeegolfklinikka, ohjaajana Suomen mestari Pasi Koivu. (Enintään 20 osallistujaa.)

Klo 13:30-15:00 Tauko

Klo 15:00-16:00 Ammattilaishaaste. Testaa taitojasi Pasia vastaan!

16:00 Siirtyminen Honkilahteen

Klo 16:30 Sieravuori Open alkaa.(Enintään 48 osallistujaa.)

Klinikan osallistumismaksu on 20 euroa, mikä sisältää myös osallistumisen Sieravuori Open -kilpailuun. Pelkän Sieravuori Open -kilpailun osallistumismaksu on 10 euroa. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita, mutta ilmoittauduthan ajoissa mukaan, niin mahdut varmasti!

Lisätietoja tapahtumasta saat tapahtuman facebook-sivuilta. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@sieravuori.fi. Käytä viestissäsi otsikkoa: “Sieravuori Open frisbeegolf”.

Voit myös majoittautua tapahtumapaikalla. Lisätietoja Sieravuoren verkkosivuilla.

Illalla ravintolassa esiintyy Maj Karma

Näytä vähemmän

11.00 - 18.00

10 - 20€