VUORELLA – BESS – showtime 21.00

Neljällä Emmalla palkittu BESS nousi koko kansan tuntemaksi pop-tähdeksi Ram pam pam -jättihitin myötä. Kuukausien ajan listoja hallinnut anthem rikkoi lukuisia ennätyksiä niin radiossa, Uuden Musiikin Kilpailussa kuin striimipuolellakin. Kappale löysi suomenkielisyydestään huolimatta uusia kuuntelijoita myös maamme rajojen ulkopuolelta.

Universal Musicille levyttävän BESS:n esiinmarssi kotimaiselle musiikkikentälle tapahtui jo vuona 2019 ilmestyneellä esikoislevyllä, jolta lohkaistiin mm. triplaplatinarajaa lähentelevä hitti Temposekä kultaa striimanneet singlet En pysty lopettaa ja Yhden liikaa. Hänet on Emmojen lisäksi palkittu myös Iskelmä Gaalassa Vuoden naisartistina ja Suomen Musiikkikustantajat ry:n ”Vuoden läpimurto” -tunnustuksella.

Täysin ainutlaatuisella äänellään ja energiallaan valloittavan helsinkiläisartistin settilista on itse asiassa täynnä ajattomia tanssihelmiä kuten Viisi kesää, Sammumaton, Aja, Rakastan en rakastasekä Melodia. Tyylikkään tekijän keikoilla bileet ei todellakaan lopu kesken. Keväällä 2023 BESS:ltä on odotettavissa runsaasti uutta musiikkia.

42,50 / 49,00