AUTIOTALO – MUSIKAALI ENSI-ILTA

🎸🎵Sieravuoren Kesäteatteri ja Suomen Musiikkiteatteri yhdessä esittävät kesällä 2024 Sieravuoren idyllisellä aitanpihalla Autiotalo – musikaalin!
Autiotalo-musikaali kertoo Dingo-yhtyeen ja sen keulakuvan Neumannin uskomattoman tarinan. Musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen rockhysterian.
Dingo rikkoi vuosien 1984-1986 aikana kaikki siihen asti tehdyt levy-ja konserttimyyntien ennätykset Suomessa.
Tarina alkaa, kun Pertti Nieminen niminen nuorukainen lähtee merille. Kun hän palaa Suomeen ja perustaa kavereidensa kanssa Dingon, loppu onkin suomalaisen rock-musiikin historiaa. Yhtyeen musiikista pitivät kaiken ikäiset, niin teinit kuin eläkeläiset. Fanit seurasivat yhtyettä joka paikkaan; odottivat porttikongeissa, pyrkivät hotellihuoneisiin ja keikkabusseihin. Yhtyeen jäsenillä ei ollut yksityiselämää. Musikaali kertoo myös yhtyettä fanittavan perheen tarinaa. Mitä perheen miehet ajattelevat, kun naiset hullaantuvat yhtyeeseen täysin? Perheen fanihysteriasta ei kommelluksia ja hauskuutta puutu. Lopulta Dingon menestys paisuu liian suureksi, sen kulut kasvavat ja suosion lieveilmiöt alkavat häiritä. Dingo päättää lopettaa ollessaan suosionsa aallonharjalla. Musikaalissa kuullaan yhtyeen suosituimmat kappaleet kuten Autiotalo, Sinä ja Minä, Nahkatakkinen tyttö, Levoton tuhkimo, Lähetyssaarnaaja, Valkoiset tiikerit ja Rio Ohoi. Kuullaanpa esityksessä myös joku Porirockin muukin helmi. Sieravuoren ensi-ilta to 4.7.🤩 Muut päivät:pe 5.7., la 6.7., su 14.7 ja maanantai 15.7.
Pääosassa Neumannina loistaa useista Sieravuoren musikaaleista tuttu Erik Kraemer. Muissa rooleissa nähdään mm. Evita Aaltonen, Mirjam Paaso, Tatu Mönttinen, Jussi Ojanen, Timo Järvensivu, Miika Raeniemi, Kasperi Kinnunen.
Liput myynnissä nyt osoitteessa www.sieravuori.fi
Ryhmät: 040-8231245 tai info@sieravuori.fi

18.00

35€