Juhlakansa kokoon – Sieravuori odottaa!

Sieravuori on monipuolinen juhlapaikka!

Sieravuori on monipuolinen ja ainutlaatuinen juhlapaikka, joka tarjoaa upeat puitteet niin häille, polttareille kuin synttäreillekin. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Sieravuoreen on helppo saapua pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Turusta ja Porista. Tunnelmallinen miljöö Pyhäjärven rannalla takaa ikimuistoiset juhlat.

Tilat juhlien viettoon

Sieravuoressa on monipuoliset tilat juhlien järjestämiseen

Sieravuoressa on monipuoliset tilat juhlien järjestämiseen. Kiviravintolassa tilaa on sadalle hengelle ja upouudessa kesäravintolassa jopa 250 vieraalle. Pienemmille ryhmille kuten polttareiden viettoon soveltuvat saneeratun päärakennuksen 10-30 hengen kokoustilat. Kaikissa tiloissa on av-välineet ja osassa langaton internet-yhteys.

Tutustu vaihtoehtoihin

Ohjelmaa moneen makuun

Sieravuori | ohjelmaa moneen makuun

Sieravuoren monipuolinen luonto ja palvelut takaavat virkistäytymisen ja hauskaa puuhaa juhlijoille mieltymyksistä riippumatta. Olipa toiveissa joogaa rannalla, ulkoilmakonsertti, kesäteatteri tai frisbeegolfia – me täytämme toiveenne. 

Kesäisin kuuminta huutoa on täyden palvelun vesiurheilukeskuksen aktiviteetit kuten SUP-lautailu, purjelautailu ja melonta. Opettajien opastuksella vesilajeihin pääsee helposti käsiksi.

Luontoaktiviteeteista löytyvät mm. mönkijäsafarit, maastopyöräretket, luontopolut sekä sauvakävely. Kalastusopas vie porukat Pyhäjärven parhaille apajille onginnan tai ravustuksen merkeissä. Isolla hiekkarannalla voi purkaa energiaa vaikkapa rantafutiksessa, lentopallossa tai sulkkisessa. Frisbeerata kiertää koko alueen ympäri.

Rauhallisempaa menoa kaipaaville suosittelemme patikointia upeiden Sieravuoren ulkoilureittien varrella. 2-10 km:n reiteillä pääsee nauttimaan metsän ja Pyhäjärven kauniin kalliorannan maisemista. Voimme pakata mukaanne retkieväät ja tarjota nuotiokahvit laavullamme, josta käsin pääsette ihailemaan kaunista järvimaisemaa.

Katso ohjelmatarjonta

Keikat ja juhlinnat

Sieravuori | keikkoja ja juhlintaa huippuesiintyjien siivittämänä

Kesäravintola herää henkiin toukokuussa ja meno jatkuu huippuesiintyjien siivittämänä elokuun loppuun. Pääsette nauttimaan monipuolisesta ohjelmatarjonnasta yhdessä Suomen korkeatasoisimmassa viihdekeskuksessa. Perinteikkään ja kulttimainetta saavuttaneen Disco Loposen tunnelmasta löytyy sitä discomeininkiä, jonka luulitte jo aikoja sitten hävinneen. 

Rennommalle juhlinnalle on paikkansa rantabaarissa, josta käsin voi seurata vesilajien kuten SUP-lautailun, purjelautailun ja skeittauksen hulinoita terassilta. Terassilta on hauska kurkistaa myös beach futikseen, weikkilätkään tai rantalentopalloon. Rauhallisempaa alkuillan tunnelmaa tarjoilee aittakahvila terassialueineen. Sään salliessa terassilla on tarjolla ohjelmaa kuten karaokea.

Tarkista ajankohtaiset tapahtumat

Monipuoliset majoitusvaihtoehdot

Sieravuori | majoitusvaihtoehtoja moneen makuun ja budjettiin

Sieravuoresta löytyy majoitusvaihtoehtoja moneen makuun ja budjettiin. Kontion loma-asunnot uimarannan yläpuolella ovat varustettuja omilla saunoilla, mukavuuksilla ja järvinäköaloilla. Huvilat majoittavat 5-8 henkeä.

Täysin saneeratussa päärakennuksessa majoittuu korkeatasoisesti jopa 15 henkeä ja käytössä on iso oma keittiö sekä alakerran kokoustilat. Päärakennuksen majoitustilan voi yhdistää n. 250m2 juhlatiloihin, tarjoten upeat puitteet vaikkapa häiden, synttärien tai sukukokousten vieraille.

Ravintolan välittömässä läheisyydessä on 12 kpl saneerattuja ja mukavuuksilla varustettuja 25m2 lomahuoneistoja, joihin majoittuu 2-4 henkeä kerrallaan. Perinteisemmästä tunnelmasta voi nauttia 12 saneeratussa ja viihtyisässä Ekomökissä järvenrannan tuntumassa. Näihin Sieravuoren perinteisiin hirsimökkeihin majoittuu 3-4 henkeä per mökki.

Varaa majoitus

Juhlien kulinaristiset herkut

Sieravuori on herkuttelijoiden paratiisi!

Sieravuori on herkuttelijoiden paratiisi! Alueen ydin on yli 100-vuotias kiviravintola, joka on saanut mainetta Pyhäjärvi-seudun laadukkaana ja monipuolisena ruokaravintolana. Huolehdimme juhlien kulinaristisesta puolesta ja toteutamme vaativankin juhlaväen ruokatarpeet – juhlamenun voi räätälöidä toiveiden mukaan. Ruokalistan ytimen muodostavat erilaiset liharuuat, mutta sesongin mukaan tarjolla on myös paikallisia herkkuja kuten Pyhäjärven kuuluisaa muikkua ja siikaa. 

Kesäravintola kutsuu nauttimaan monipuolisesta ohjelmatarjonnasta yhdessä Suomen huipputähtien kanssa. Surf-henkiseltä rantabaarilta on mukavaa seurata vesiaktiviteettien hulinoita nautiskellen juomia ja napostellen. Pikkupurtavaa ja saunajuomia tarjoilemme myös saunatiloihin.

Tutustu Sieravuoren ravintoloihin

Kaveriporukan juhlaviikonloppu

Juhlitaan yhdessä Sieravuoressa

Saavutte meille perjantai-illalla. Teitä odottaa lämmin rantasauna, pulahdus Pyhäjärvessä, maittava illallinen ja unet huvilamme puhtaissa lakanoissa. Lauantain aloitatte monipuolisella aamiaisella kaikessa rauhassa, jonka jälkeen suuntaatte patikoimaan luontopoluille. Lounaan jälkeen nautiskelette sup-lautailusta Pyhäjärven vesillä ja päivän kruunaa sauna; tällä kertaa vaikkapa omassa huvilassa. Pistätte päälle juhlatamineet ja suuntaatte illallisen kautta Suomen ykkösartistien keikalle. Juhlitte ja nautitte ilman jonottamista tai huolta kyydistä kotiin, vaan kävelette kesäyössä omaan huvilaan. Sunnuntaina, kun siltä tuntuu, palautatte avaimen ja suuntaatte kohti kotia. Ehkä hieman väsyneenä, mutta onnellisena. 

Ota yhteyttä – autamme luomaan juhlat juuri teidän tarpeisiin!

Juhlitaan siis yhdessä Sieravuoressa – olipa kyseessä häät, polttarit, synttärit, kaveriporukan viikonloppubileet tai mikä tahansa juhla! Monipuoliset tilat, aktiviteetit ja majoitukset takaavat ikimuistoisia elämyksiä Pyhäjärven kauniissa maisemissa. Luvassa on vauhdikkaita kuin myös rentoja elämyksiä luontoaktiviteeteistä kulinaristisiin nautintoihin huippuartistien siivittämänä. 

Lämpimästi tervetuloa Sieravuoreen!